Schijf je in en wordt rijk

Op social media zie je vaak filmpjes voorbij komen waar wordt verteld dat je snel rijk kunt worden, of een extra inkomen kan hebben.

Dit is allemaal pure onzin, filmpjes die gemaakt zijn om hun rijk te maken doordat hun een commissie krijgen voor het downloaden van programma’s en of installeren van apps op je telefoon.

Iemand die rijk is gaat hier géén aandacht aan besteden, die gaat jou niet vertellen hoe je rijk wordt, die gaat jou niet helpen om rijk te worden.

Mensen die de filmpjes plaatsen hebben bedoelingen om zichzelf te verrijken met jou geld, jij neemt eigenlijk een product af op het moment dat je erin meegaat. De vergoedingen bestaan uit het betalen van een commissie voor degene, een product promoten waarvoor ze betaald worden en in ergste gevallen kan je zelf opgelicht worden.

Zie je een leuke filmpje voorbij komen met mensen die geïnvesteerd hebben in Dubai en jij wilt dit ook, dan zal je zelf ertoe moeten gaan met je centen om te kopen, aan andere optie is er niet.

Wees ervan bewust, door jou worden zij rijker, en een rijke persoon gaat jou niet vertellen waarom hij rijk is geworden en hoe jij dit ook kan doen.